Menu
Hem / Nyheter

NordicLiveAuctions 2.0 – Äg ditt egna ”Tradera-system”

2021-07-26

Introduktion till NLA & Systemet i sin helhet

Introduktion till NLA - Sveriges Nya Auktionssystem. För att ge er läsare en så bra helhetsbild av systemet som möjligt så kommer här en förklaring kortfattat vad NLA är. NordicLiveAuctions är ett auktionssystem, där ni som auktionsfirma, konkursförvaltare eller företag kan få ert egna auktionssystem.

Tänk er ett Tradera fast bara för er! Ni har äganderätten för systemet och för göra som ni vill med det. Ni får ett eget unikt utseende på systemet och allt innehåll bestämmer ni om. Välj om systemet ska ha en auktionsförvaltare eller om det ska vara "öppet för alla" det vill säga så som Tradera funkar idag. Vem som helst kan skapa upp konto och välja att lägga upp en auktion / produkt företag som privatperson.

En produkt eller auktion skapar man upp lätt på Mina Sidor. Med NordicLiveAuctions 2.0 - Äg ditt egna "Tradera-system".

Silva Version 2.0 - Nya Funktioner, Äg ditt egna "Tradera-system"

Med version 2.0 kommer det nya funktioner så som:

  • Fraktkalkylatorn
  • Profil-sidan
  • Enklare Navigering
  • full pott av GOOGLE Lighthouse🎉
  • Mina Betalmedel
  • Förbättrad uppläggning av Produkter & Auktioner

Fraktkalkylatorn

Med fraktkalkylatorn kan man snabbt och enkelt få fram ett ungefärligt pris för frakt. Du kan sedan välja om du vill använda dig av fraktpriset för dina vara (produkt eller auktion). Eller ange det pris du vill för varan. Fraktkalkylatorn stödjer mått & dimensioner upp till 50g - halv/helpall. Fler speditörer läggs till kontinuerligt.

fraktkalkylatorn

Profil-sidan

Varje användare får sin egna profil, där man kan se Annonser, Allmän information om användaren och Kontaktuppgifter. Bilden nedan illustrerar en butik (företag) som är registrerad som säljare. Bilden kan du lätt ändra igenom att klicka på den. 

Profil-sidan

Enklare navigering

Det har blivit mycket lättare att navigera sig på sidan. Nu finns en så kallad "Chip-bar" under sökrutan. Med hjälp av denna så kan du lätt navigera dig på sidans  mest populära kategorier. Vilka kategorier som visas ställs in på administrationssidorna. 

navigation

full pott av Google, Edge & Brave! 💯💯💯💯🎉

I vår nya version har vi lagt extremt mycket engagemang till att förbättra prestandan på sidan. Såpass bra så vi får full pott av Google och de andra webbläsarna som bygger på Chromium-tekniken🎉 Med detta menas att sidan har full pott när det kommer till Prestanda, Användarvänlighet, Bästa praxis och Sökmotoroptimering. Sidan är även en Progressive Web App, som innebär att du kan ha den som App direkt i mobilen.

fullpott lighthouse

Mina Betalmedel

På mina sidor kan säljare snabbt och enkelt lägga till Betalmedel som dem vill ha betalt med. Betalmedel kommer kontinuerligt att uppdateras och utökas för fler alternativ inom kort. De betalmedel som stöds idag är Swish & Banköverföring/Bankgiro. För privat och företag. Äg ditt egna "Tradera-system" med NordicLiveAuctions!

mina betalmedel

Några av Våra Kunder: GymAuktioner.se & PadelAuktioner.se

Vill du Äga ditt egna "Tradera-system" ?

Låter det här intressant? Hör av er för en demo

Adrian Eriksson / Utvecklare av NLA